EduHub verzija za autoškole

S obzirom na dosadašnji uspjeh EduHub platforme na području maturanata i studenata medicine, dobili smo više prijedloga od naših korisnika da napravimo i EduHub za autoškole.

Možda se pitate zašto ne radimo EduHub za druge fakultete? Također imamo puno upita i za to – ono u čemu je razlika je to da je svaki fakultet specifičan i bile bi velike prilagodbe (a time i golemi troškovi) aplikacije za svaki fakultet. Za autoškole smo dobili više upita da prilagodimo EduHub, a u našem internom istraživanju smo zaključili da bismo sa autoškolama zahvatili (i time pomogli) najširu publiku – jer bez obzira na kojem ste fakultetu, vjerojatno ćete polagati vozački ispit prije ili poslije.

Besplatan EduHub: Autoškole

Trenutnu aplikaciju namijenjenu studentima smo morali početi naplaćivati jer nismo uspjeli doći do stalnih i stabilnih sponzorstava koji bi omogućili kontinuirani razvoj i održavanje. S druge strane, EduHub za autoškole bi funkcionirao na drugom principu – pokušali bismo dogovoriti sa autoškolama da postanu naši EduHub partneri, a time bi njihovi polaznici mogli koristiti EduHub potpuno besplatno. Dakle baze pitanja, objašnjenja, forum, favorites liste i sve što čini EduHub tako voljenom aplikacijom bi vam bilo besplatno na korištenje ukoliko biste pohađali neku od autoškola koje su EduHub partneri.

Istraživanje tržišta – kratka anketa od 8 pitanja

Kako bismo više saznali o vašim željama i mišljenju o ovom konceptu, zamolili bismo vas da odgovorite na jako kratku anketu gdje vas pitamo nekoliko pitanja o ovoj ideji. Potičemo vas da se odazovete jer će nam to puno pomoći pri donošenju odluke i traženju partnerskih autoškola.

Anonimna anketa je dostupna ovdje.

Hvala Vam od srca!
Dominik Bat
EduHub tim

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)