Novi materijali u EduHubu

EduHub ekipa je preko ljeta pa sve do sada bila dosta zaposlena sa upisivanjem novih baza. Baze su osvježene i spremne za novu generaciju.

Neki materijali su dodani na Megu a neki u EduHub bazu pitanja. Ovim putem ćemo kratko obavijestiti što smo sve od baza ažurirali i što možete naći na kojim mjestima.

1. godina

Anatomija

Za anatomiju smo počeli ubacivati detaljna objašnjenja točnih (ponekad i krivih) odgovora. To radi jedna kolegica koja je ujedno i EduHub demonstratorica, koja vam odgovara na vaše upite u EduHub demosima. Ona je ta objašnjenja prilagodila vašem gradivu, literaturi i ispitima. Trenutno imamo objašnjenja za otprilike 100-injak pitanja, što smo najviše napravili tijekom ljeta. Trenutno je kolegica zatrpana svojim obavezama pa smo malo usporili, ali očekujte da će se pitanja sa objašnjenjima popunjavati.

Objašnjenja se mogu naći klikom na ikonicu žaruljice ispod pitanja (ako je ikonica dostupna, znači da postoji objašnjenje za to pitanje). U budućnosti ćemo napraviti da objašnjenja budu odmah ispod pitanja, pa se neće morati prelaziti na novi screen.

MKBK 1

Dojmovi sa usmenog 2023.  – ovdje su studenti pisali svoje dojmove o profesorima, kako je izgledao usmeni, na koji način pojedini profesor ispituje i slično. Kolege su dosta detaljno opisali na što obratiti pažnju i kako se spremiti tako da si obavezno pogledajte ovaj dokument kad dođe vrijeme. PDF dokument sa dojmovima možete na ći na Megi OVDJE.

 

2. godina

Temelji neuroznanosti

ANKI kartice: uputstva + napomene za korištenje. Kolega koji je poslao kaže Nije obrađeno gradivo u cijelosti (nedostaju “zadnja poglavlja”, limbički sustav i anatomija uha), no planiram “popuniti rupe” u nadolazećoj budućnosti te javim kad ih dovršim.

Anki kartice se mogu naći na našoj Megi na ovome linku.

Fiziologija

ANKI kartice: F1 i F3 sa uputstvima + napomenom za njihovo korištenje. Kolega kaže F2 nedostaje jer trenutno ne postoji, a u F1 i F3 fali par poglavlja koja namjeravam dovršit do početka akademske godine te ću to naknadno poslati.

Anki kartice se mogu također pronaći na Megi na ovome linku.

Histologija

ANKI kartice: Kolega je već slao dio ovih kartica kao “Opća histologija” i sad je nadopunio Opću i poslao također Specijalnu histologiju. Obrađena su sva bitna poglavlja, a uputstva su u folderu.

Kartice možete pronaći ovdje.

MKBK 2

ANKI kartice: Također su tu u folderu uz Anki kartice i uputstva za korištenje.

Kartice možete pronaći ovdje.

 

3. godina

Mikrobiologija

Nadopunjena baza pitanja, te razvrstano sve po poglavljima. Na dosta novih pitanja također postoje objašnjenja kao što smo i za anatomiju napravili!

Patologija – P2

Po mnogima najteži ispit na faksu, nova pitanja nismo sortirali po poglavljima nego smo napravili skroz novu kategoriju gdje su različiti predmeti i nazvali smo ga Pato P2 – novo (2022.).

Već neko vrijeme ta pitanja kruže  po raznim linkovima, sada smo sve to prikupili i dio stavili u aplikaciju.

 

4. godina

Neurologija

Iz neurologije imamo jako puno novih pitanja (236 novih!) koje smo stavili u glavnu bazu, ali smo je preimenovali u Cijeli predmet (Nadopunjeno 18.10.2.023.)

Osim toga, pitanja koja nisu u obliku ABCDE nego u natuknicama (pitanje-odgovor) smo stavili na Megu, a PDF dokumenti s tim pitanjima se mogu naći OVDJE.
Za sada je to to, nastavljamo puniti baze i materijale a vi nam šaljite ako imate nešto što želite podijeliti sa generacijama koje dolaze nakon vas. Sharing is caring 🙂

Pozdrav i sretno ekipa!
EduHub

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)