Obavijest o povišenju cijene subskripcije za nove Premium korisnike

EduHub je u zadnje vrijeme dodao pregršt novih sadržaja, proširio tim i restrukturirao aplikaciju, a spremamo još novog sadržaja o čemu više u nastavku. Kako bismo sve ove ciljeve mogli ostvariti, uskoro ćemo povećati cijenu sa €1.99 na €2.99.

Kako smo već i najavili kroz lokalne EduHub kanale, a od danas 29.1.2023. i ostvarili – implementirali smo na početnom ekranu prikazivanje posljednjih objava na forumu i posljednje odgovore demosa (uskoro još dostupnih predmeta!). Odnosno EduHub nije više samo golema baza pitanja, nego i korisna društvena mreža studenata medicine i maturanata.

Što je još u planu za EduHub?

Kako bismo dodatno učinili aplikaciju korisnijom, željeli bismo napraviti mogućnost video gostovanja određenih liječnika i profesora iz struke koje bi korisnici mogli uživo gledati i pitati o određenim temama koje drže. Naprimjer, liječnik Natko Beck je već najavio da želi pokrenuti ovako nešto sa EduHubom, zatim neki drugi liječnici neuroznanstvenici koji rade na cool stvarima na HIIM-u će također moći gostovati, držati predavanja i komunicirati s vama kroz EduHub na ovaj način te vas usmjeriti u znanost ako vas to interesira.

Također trenutno ulažemo u postupke i objašnjenja pitanja iz MKBK, kao što to već postoji za prijemni ispit.

O povećanju cijena subskripcije

Cijelo ovo restrukturiranje EduHub aplikacije i dodavanje novih besplatnih funkcionalnosti je povećalo EduHub tim i jako poskupilo troškove vođenja i održavanja (od moderiranja do programiranja), a i dosta nas financijski iscrpilo – pa kako bismo mogli nastaviti poboljšavati i razvijati cijeli projekt jednakom kvalitetom, od 1.2.2023. ćemo podići cijenu sa €1.99 na €2.99.

Ali ne svima!

Svi stari premium korisnici (znači koji su trenutno pretplaćeni i koji će se pretplatiti sve dok se cijena ne poveća), ostat će na staroj cijeni. Tako da ustvari mnogima se ništa ni neće promijeniti. Jedino ako se u nekom trenutku u budućnosti unsubscribeate, pa opet subscribeate bit će vam nova cijena. Tako da ako ste mislili koristiti EduHub Premium, preporučamo da se pretplatite prije 1.2.2023.

Također, cijelo to restrukturiranje i poboljšanje je zapelo za oko potencijalnim sponzorima s kojima pregovaramo da pokrijemo trud EduHub demosa i platimo im za njihov doprinos. Uskoro ćemo možda i tražiti content kreatore za dermatologiju, ginekologiju i radiologiju upravo za te sponzore te vam također osigurati naknadu za vaš trud.

Hvala vam svima na podršci i što nam pružate mogućnost iz godine u godinu podizati projekt na višu i korisniju razinu. Naravno, i dalje ostaje deal da svatko tko nam želi akivno pomoći sa sadržajem EduHuba – može biti premium korisnik for free 😊

EduHub tim

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)