Od danas na EduHubu objašnjenja i postupci zadataka ispitnih pitanja iz kemije

Kao što su maturanti na EduHubu već dobro upoznati, iz fizike su od prvog dana gotovo sva pitanja bila riješena sa postupcima i objašnjenjima na famoznoj Žaruljica ikoni, kako ju je maturant Andrija prozvao i proslavio. Od danas imamo Žaruljicu i za kemiju.

Nakon ljetnog roka prijemnog ispita koji se održao 10. srpnja 2021. napravili smo anketu o EduHub aplikaciji, a maturanti su kao najbitniju stavku koju treba uvesti u aplikaciju naveli postupke i objašnjenja za ispitna pitanja iz kemije. Ono što EduHub ima za fiziku, i zbog čega je stekao toliki kredibilitet u pripremanju maturanata za prijemni, to je sada uvedeno i za kemiju.

Nov i efikasan način za pripremanje prijemnog ispita

EduHub je u svojoj prvoj godini postojanja prepoznat kao jedan od najkorisnijih alata za pripremanje prijemnog ispita, jer osim što aplikacija sadržava cijelu bazu pitanja iz svih prošlih prijemnih ispita, također je ponudio i element učenja novog znanja od samog prolaženja i ponavljanja po pitanjima. Ponudio je ono što nude ozbiljne kuće i tvrtke za pripremanje i edukaciju. To je znanje profesora koji su riješili i detaljno objasnili gotovo svaki zadatak koji se ikad pojavio u prošlim prijemnim ispitima, bio on računski ili teorijski. Upravo je ova činjenica EduHub učinila popularnim alatom za pripremanje maturanata koji žele upisati medicinu diljem Hrvatske.

\"\" Isječak iz ankete u kojoj smo upitali maturante bi li preporučili EduHub idućim generacijama

Kemija – kako izgledaju postupci rješenja?

U ovome dijelu teksta vam donosimo primjer kako izgledaju nova objašnjenja i postupci rješenja iz kemije. Prva slika prikazuje zadatak iz cjeline Temelji kemijskog računa, a druga slika je rješenje zadatka.

Zadatak iz kemije – Temelji kemijskog računa
Postupak i objašnjenje zadatka

Nadamo se da će ti EduHub pomoći u ostvarenju svojeg cilja da upišeš željeni fakultet – medicinu!

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)