Pretraživanje odgovora demonstratora

S novom 2024. godinom stigle su i neke novosti u EduHubu. Od sada je moguće pretraživati prošla pitanja u EduHub demosima.

S obzirom da je funkcionalnost EduHub demonstratori dosta korištena pred ispite, primijetili smo da se često ponavljaju pitanja, naročito ako su ona bila postavljena od prijašnje generacije ili općenito dosta davno. Kako bismo olakšali i studentima i demosima, donosimo mogućnost pretraživanja prethodno postavljenih pitanja.

Kako biste mogli koristiti ovu funkcionalnost, obavezno ažurirajte EduHub aplikaciju na Google Playu ili App Storeu!

Pretraživanje EduHub demosa

Kada pretražujete prethodno odgovorena pitanja, dovoljno je započeti pisati neku ključnu riječ, i aplikacija će početi izbacivati rezultate nakon svakog upisanog slova. Video ispod pokazuje kako to točno izgleda:

 

Pretraživanje se vrši odmah na početnom ekranu u sekciji EduHub demosi, kako biste što lakše došli do ove funkcionalnosti i počeli pretraživati prije nego uđete dalje u specifične predmete.

Pretraživanje foruma – kada će biti dostupno?

Neki korisnici su pitali hoće li biti omogućeno i pretraživanje foruma. Trenutno to još nije moguće ali razmišljamo o nekim načinima implementacije. Forum ima puno više sadržaja i drukčija je logika funkcioniranja pa bismo morali koristiti neke druge metode. Svakako imamo to u vidu i kad se otvori neka mogućnost koju ćemo moći realizirati, obavijestit ćemo vas o tome!

Zaključno

Kako se bliže novi ispiti, očekujemo da će se EduHub demosi ponovno sve više koristiti. Potičemo vas da koristite ovu funkcionalnost, ali svakako prije nego postavite pitanje pretražite je li ono već bilo pitano i postoji li zadovoljavajući odgovor na njega.

Ako netko pak želi postati EduHub demost za neki predmet, neka nam se slobodno javi na app.eduhub@gmail.com

Sretna Nova Godina, i još više sretno vam sa nadolazećim ispitima!
EduHub

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)